1500 метра мрежа от яз. Пясъчник

Черният петък за бракониерите започна още в сряда през ноща….
Група от съвестни риболовци и хора на честта отново жертваха време , пари  и може би здраве в отвратително силния дъжд , за да нанесат нов УДАР на бракониерските орди , които не спират да тормозят този прекрасен язовир Пясъчник.

net

НЕКА ПАК ДА ГИ ПУСКАТ! НИЕ ПАК СМЕ ТУК!

И когато едната мрежа близо 700 м е изкарана групата се натъква на нова такава 🙁

… За да може лятото пак да си правите кефа… благодарение на хора като нас

Рибата е внимателно освободена от мрежите и е ЖИВА  на 100 % и очаква ВАС рибарите другото лято , за да ви донесе отново незабравими емоции на този прекрасен язовир.

На края на проверката МЪЖЕТЕ осъществили това поредно добро дело се сгряха   край лагерния огън и обещаха , че ще удвоят усилията за това дело и то се превърне дори в национално. Помогнете им , който с каквото може – тази борба си струва да бъде подкрепена , защото показва на всички обезверени ,че ЗАЕДНО има начин да направим БЪЛГАРИЯ по-добро място за нас самите. Не трябва да чакаме или да се оплакваме , а да РАБОТИМ това да се случи. Ето го примерът – ПОСЛЕДВАЙТЕ ГО.

 

НЕ жалете средства, правете ДОБРИНИ!

До нови срещи и наслука на всички колеги!

2 thoughts on “1500 метра мрежа от яз. Пясъчник

  1. burg

    Нямат почивка гадовете – дори при наличието на толкова лодки, лагери и риболовци !!!!
    А , какво ли ще е през зимните месеци ?!
    Затова са нужни усилията на повече доброволци и средства за опазването на това, което представлява язовира в момента . За да ги има всичките емоции ,които съпътстваха излетите ни през тази година. За да съхраним , това което създадохме с общи услия!

  2. красимир йорданов

    Живот и здраве на вас и вашите семейства.Нека всеки да се бори срещу зверовете изпразващи язовирите на България. И нека всеки си събира боклуците след всеки излет.весели празници на всички добросъвестни риболовци.

Коментарите са забранени.