Коледна кампания „Filstar – зарибяване“

Здравейте колеги !

От 15 Декември 2015 година до 15 Януари 2016 година, премина първата по рода си кампания за набиране на средства за зарибяване на водоеми, която бе организирана от най-големия български вносител на риболовни стоки – FILSTAR . За първи път голяма компания, от риболовния бранш, проявява такова огромно желание да помогне в инициативите за увеличаване на популацията на рибите по нашите водоеми. Изключително сме радостни да обявим , че 1280 лева ще бъдат превърнати зарибителен материал , който ще подпомогне усилията на „Форнтът за борба с бракониерството на яз. Пясъчник“ да възвърне старата слава на този прекрасен водоем, донесъл не един и два национални рекорда по улов на риба, както и незабравими емоции на нашите дядовци и бащи. Тук искаме да изкажем специална благодарност на собствениците на фирма Filstar и техните служители за това ,че се довериха на „НЕ на бракониерството в България“ и се надяваме за в бъдеще да изградим едно ползотворно сътрудничество ! Желанието ни е да помогнем на обезрибените български реки и язовири да заживеят своя нов живот ! За нас беше удоволствие и чест да се запознаем с ВАС и да обменим позитивни идеи, свързани с нашата борба и да получим вашата подкрепа ! Това ни показва ,че сме на прав път и ни дава увереност да продължим с удвоени усилия.
Пожелаваме ви успешен бизнес и още много позитивни кампании, посветени на градивни инициативи.
Благодарим и на всички риболовци и риболовни магазини, които не останаха безразлични и безучастни към кампанията ! Това показва, че все още у българина има останала капчица доброта, свързана с благородните инициативи, било то и риболовни !

Filstar-2

Приятели, очаквайте съвсем скоро и новата ни съвместна инициатива, отново насочена към зарибяването на яз. Пясъчник, която планираме за пролетната забрана.

Поздрави и наслука 🙂